Onderhoud en advies

Uw woning moet als vanzelfsprekend worden onderhouden. Weer en wind hebben invloed op het buitenschilderwerk en binnen wordt geleefd waardoor ook daar af en toe aandacht moet zijn voor het behang- en schilderwerk. Wij van Van Diepen Design staan graag voor u klaar om u hierbij te helpen.

Buitenonderhoud

Het buitenonderhoud aan uw woning of pand kunnen wij voor u uit handen nemen. Afhankelijk van de locatie en het soort woning moet een huis om de zoveel jaar worden bijgewerkt of opnieuw worden geschilderd. Zo heeft bijvoorbeeld een woning aan zee, door de invloeden van zout, relatief meer onderhoud nodig. Wij raden u aan om tijdig te signaleren of er onderhoud nodig is. Wanneer u namelijk te lang wacht kan er houtrot ontstaan. De reparatiewerkzaamheden die dan noodzakelijk zijn brengen onnodig veel extra kosten met zich mee. Het hout kan namelijk pas na deze reparaties opnieuw behandeld en geschilderd worden. Indien u uw woning regelmatig door ons laat onderhouden, dan staat uw woning er altijd mooi bij en zullen de kosten relatief het laagst blijven.

Bent u er niet zeker van of uw woning of pand toe is aan onderhoud? Neem dan contact met ons op voor advies.

Vrijblijvende offerte schilderwerk en buitenonderhoud

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor het buitenonderhoud en schilderwerk aan uw woning of pand. Wij geven u graag advies over alle soorten onderhoud. Neem contact met ons op via 0228-511725 of stuur ons een bericht.