Behang- en Schilderwerk

Wilt u uw huis of bedrijf van look & feel veranderen en laat u dit liever aan een professional over? Wij bieden u een compleet aanbod. Naast vakkundig behang en schilderwerk, regelen wij ook het leggen van vloerbekleding en stoffering. Met een goede planning zorgen wij met de minste zorgen voor u, voor een compleet nieuw interieur.

Interesse?

Kom dan langs in onze winkel aan de Nijverheidsweg 3 voor een vrijblijvend interieuradvies of bel voor advies aan huis: 0228-511725

Buitenschilderwerk

Door onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat uw pand te voorzien van een complete afwerking. Naast een uitgebreid technisch advies, leveren wij ook een eventueel kleuradvies die u wenst bij de sfeer van uw woning of bedrijfspand. Als wij bij u schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont enz. Als u dat wilt, zoeken wij in overleg met u een oplossing die bij u past.

Lees meer over het onderhoud aan uw woning of neem voor advies contact met ons op.

Spuiten in plaats van met een kwast of roller

De meeste van onze projecten spuiten wij tegenwoordig. Dit gaat veel sneller dan met de ouderwetse roller, het geeft ook een veel strakker resultaat en is goedkoper. Het resultaat is veel egaler en gelijkmatiger aangebracht dan met de roller, waardoor er vrijwel geen rollerbanen of aanzetplekken meer te zien zijn. Voor het spuiten dekken wij alles af en gebruiken wij speciale spuitapparatuur om uw plafonds en wanden in de gewilde kleur te spuiten.

Wilt u graag uw plafonds en wanden weer helemaal opgefrist, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wij verwelkomen u graag in Grootebroek.
Vandaag zijn wij geopend tot 21:00.