Wij stellen ons graag aan u voor. Van Diepen Design heeft een zeer rijke historie en viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. In die tijd ging oud-opa met zijn handwagen met daarop de ladder, emmers verf en bussen kwasten langs de huizen.

Tegenwoordig zijn wij een van de meest gerenomeerde schilderbedrijven van Noord-Holland. Wij streven ernaar de hoogste kwaliteit te leveren en doen graag net even dat extra stapje voor onze klanten. Dit doen wij bij particulieren, bedrijven en gemeenten.
Naast het schilderbedrijf en glaszetbedrijf hebben wij ook een Decorette woonwinkel met een uitgebreide showroom.

Naast het schilderbedrijf en glaszetbedrijf hebben wij ook een Decorette woonwinkel met een uitgebreide collectie. Wilt u dus inspiratie opdoen of advies over de inrichting van uw huis of bedrijf, bij ons bent u aan het goede adres. Wij hebben een zeer breed assortiment behang, verf, gordijnen, vitrages, vloerbedekking, houten vloeren, shutters, zonwering etc. Wij kunnen het totaal-plaatje aan u leveren. Annemieke, Esther, Anneke en Paula staan voor u klaar voor persoonlijk advies op maat. Onder het genot van een kopje koffie kunt u onze gehele collectie bekijken.

"Van Diepen design: schilderspecialisten én optimisten"

Al 35 jaar hebben wij goede contacten met de firma Kuin. Wij verzorgen het schilderwerk van bungalows, seriewoningen en bedrijfspanden. Wij hebben contact met Marcel Lub voor het uitbesteedde werk en met de werkvoorbereider Bert Bakker. Korte lijnen, korte klappen en veel duidelijkheid voor en tijdens de bouw’, zo kan ik de samenwerking het beste omschrijven.

Lees verder op Kuinbv.nl

Wij verwelkomen u graag in Grootebroek.
Vandaag zijn wij geopend tot 17:30.