Wij bieden u een compleet aanbod

Schilderwerken

Wilt u uw huis of bedrijf van look & feel veranderen en laat u dit liever aan een professional over? Wij bieden u een compleet aanbod.

Naast vakkundig behang en schilderwerk, regelen wij ook het leggen van vloerbekleding en stoffering. Met een goede planning zorgen wij met de minste zorgen voor u, voor een compleet nieuw interieur. 

Bent u geïnteresseerd kom dan langs in onze winkel aan de Nijverheidsweg voor een vrijblijvend interieuradvies of bel voor advies aan huis: +228511725

Buitenschilderwerk
Door onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat uw pand te voorzien van een complete afwerking. Naast een uitgebreid technisch advies, leveren wij ook een eventueel kleuradvies die u wenst bij de sfeer van uw woning of bedrijfspand.


Als wij bij u schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont enz. Als u dat wilt, zoeken wij in overleg met u een oplossing die bij u past.

Bekijk onze projecten

Bent u nieuwsgierig geworden naar de projecten van Van Diepen Design?

Bel ons voor een afspraak of vrijblijvende offerte

0228-511725